Menu

Boottocht Den Haag

Bij deze een impressie van een boottocht in Den Haag. Een gezellige vaartripje met vrienden en familie of een thema vaart met andere personen aan boord. Soms lekker met een ontbijtje op zondagmorgen, of een party boot voor een vrijgezellen feestje. Het kan allemaal met The Hague Boat!

Boottocht Den Haag
Boottocht Den Haag
Boot Tour met gids
vrijgezellen feest in Den Haag

Varen in Den Haag

Met familie of vrienden een rondvaart door Den Haag!  Voor gezelschappen tot ca. 28 personen verzorgen wij een gezellige vaartocht, eventueel met een hapje en een drankje. Maak zelf je feestje of huur een gids (ook Engelstalig mogelijk). Route en opstapplaats in overleg.

Een rondje centrum is mogelijk, maar ook richting de Binckhorst- en Laakhaven. Of naar het mooie Westbroekpark bij Scheveningen. Geen stress. Op het water is het altijd heerlijk rustig en ervaar de stad op een geheel unieke wijze.

Wij varen met een stoere Westlandse Schuit. Het unieke is dat wij dit schip geheel in eigen beheer ontworpen en gemaakt hebben. Ons schip heeft een zeer degelijke trap en is met wat hulp eenvoudig te betreden voor gasten met minder soepele knieën.

Tot ziens op de Haagse Grachten!       

Back to Top