Menu

Vrijgezellenfeest in Den Haag

Heb je vrienden die bijna in het huwelijksbootje stappen ?  Vanzelfsprekend  moet dit eerst groots gevierd worden met een knallend vrijgezellenfeest in Den Haag!!

Super leuk om het feest te starten met een vaartocht, je kan alvast een drankje doen en de stemming erin brengen met een muziekje. Misschien heb je een spel / quiz bedacht of moet de aanstaande bruid of bruidegom nog wat opdrachten doen, voordat de grote dag  aanbreekt. Een rondvaart is dan een uitstekende plek !

vrijgezellen feest in Den Haag
vrijgezellen feest in Den Haag

Vrijgezellenfeestjes voor mannen & vrouwen, ze zijn beide verschillend, maar alles is mogelijk aan boord. We kunnen samen een party boot op maat maken.

Vaar met ons door het centrum Den Haag, of richting het altijd bruisende strand van Scheveningen.  Den Haag en Scheveningen zijn bij uitstek een ” party plek” om een geweldig vrijgezellenfeest te vieren.

Vrijgezellenfeest in Den Haag  !!

  • Onze boot is voorzien van een muziek Boom Box. Je eigen telefoon is aan te sluiten met Bluetooth.
  • We kunnen samen overleggen wat jullie beste op-en afstapplaatsen zijn in de grachten van Den Haag en Scheveningen.
  • Eigen hapjes en dranken kunnen worden meegenomen aan boord. Je huurt dan de boot exclusief voor je vriendengroep.
  • Je huurt de boot zonder gids aan boord, anders kan je niet feesten  Wil je wel een gids aan boord die een rondleiding over Den Haag aan boord doet voor jullie gezelschap ? Dan komt er een toeslag van € 50,- bij.
  • Een vrijgezellenfeest in Den Haag zonder zorgen en geen gesleep met eten en drinken?! Een arrangement bestellen met drank en/of  hapjes is natuurlijk ook mogelijk.

Capacity

10 t/m 28 personen

Rate

vanaf € 37,00 p.p.

vrijgezellenfeest in Den Haag
Back to Top