Menu

Rondvaarten Den Haag

De meest gestelde vraag : Wat als het regent? Alle rondvaarten Den Haag, in het centrum, vinden plaats in een open boot. Wij hebben namelijk hele lage bruggen!. Je vindt in het centrum van Den Haag dus geen overdekte boten.

Rondvaarten Den Haag

Wat als het regent?

Als een dag of tijdstip niet verschijnt in de ticketshop agenda, dan hebben wij waarschijnlijk al besloten dat we niet gaan varen vanwege de slechte weersvoorspelling. Wij houden buienrader altijd in de gaten!

Prive boot huur : Wij houden contact met elkaar, mochten de weersvoorspellingen er slecht uit zien, dan bellen we elkaar en besluiten wat we zullen doen. Aangezien het weer elk moment nog veranderen, doen we dat 1 dag van te voren. Geloof ons, wij varen ook niet graag in een plensbui!

Bij extreem weersomstandigheden zullen we in overleg, zonder bijkomende kosten, een nieuwe datum vastleggen of als we besluiten de annuleren van de vaartocht, dan krijg de de betaling weer retour op je rekening. Geen probleem!

Het kan natuurlijk ook spontaan gaan regenen, wij schuilen dan onder een brug of we delen een poncho uit. Wij hebben ook nog enkele paraplu’s aan boord. Per slot van rekening blijft het Nederland en geen Caribisch eiland 🙂

Let wel op dat annuleren vanwege het weer alleen gaat om erge regenbuien of als er meer dan windkracht 5 staat. Een –niet zo lekkere zonnige zomerdag– is reden voor annulering.

Is er een toilet aan boord?

Nee, er is geen toilet aan boord. Bij de opstapplaats zijn mogelijkheden om naar het toilet te gaan.

Mag ik de boot versieren?

Het is leuk om feest tafelkleedjes op onze 4 tafels te leggen, of een slinger aan de zijkant van de boot vast maken. Daar houdt het dan ook een beetje mee op. Ballonen waaien bijna altijd weg of passen niet onder de brug door. Ook geven de confetti ballonen heel veel troep voor ons om op te ruimen, waar wij absoluut te tijd niet voor hebben. Dus laat vooral ballonen feestelijk zijn, voor een ander moment:)

Mogen we alcohol meenemen?

Geen probleem, neem gerust eigen drankje en hapje mee aan boord. Bij de reguliere rondvaart zit je met andere gasten aan boord, dus houd het eenvoudig, zou ik zeggen…

Wij verzorgen geen arrangementen op de reguliere rondvaarten, en wij verkopen geen drank aan boord.

Mogen we roken op de boot?

Als je de boot privé gehuurd hebt, mag je doen en laten wat je wilt. Roken, blowen het maakt ons niet uit, zolang je eigen gasten het prima vinden.

Mogen er honden mee aan boord?

Bij privé vaartochten uiteraard geen probleem. Wel graag op schoot of onder de bank. Het is niet toegestaan dat de hond op een kussen plaats gaat nemen. Honden zijn niet toegestaan op de ontbijtboot.

Wanneer varen jullie en wat zijn de vertrektijden?

Wij hebben uitsluitend privé boottochten die je kan boeken voor je eigen gezelschap. Of we hebben thema vaarten, waar je los een ticket voor kan kopen.

In het weekend werken wij met een tijdslot, waarin jouw 90 minuten durende privé vaartocht plaats kan vinden. Starten kan dan om 11:00 – 13:00 – 15:00 – 17:00 of om19:00 uur.

Doordeweeks zijn we flexibeler in het vaarschema, neem vooral contact op voor een ander tijdstip.

Je kan ook langer varen, wij raden niet langer dan 2 uur aan. Neem dan contact met ons op, omdat we moeten kijken of het gaat lukken in het vaarschema (m.n. op zaterdagen)

Rondvaarten Den Haag

Rondvaarten Den Haag

Kijk ook even bij onze Algemene Voorwaarden

Back to Top