Menu

Scheveningen varen

Ik snap heel goed dat je vanaf (of naar) Scheveningen wilt varen met een boot. Wij zijn per slot van rekening een stad aan zee! De mooie stad achter de duinen. Je kan dus ook heerlijk een stranddag combineren met een vaartocht door de Haagse grachten.

Haringkade is het eindpunt van de gracht richting Scheveningen en vandaar is het ongeveer nog 15 minuten lopen, om op de boulevard te staan. Zie je dat niet zitten? dan kan je ook op een originele manier naar het strand. Met een treintje!

Op een mooie zomerse avond is het dus top om eerst te varen aan boord, wellicht vanuit het centrum waar je hotel of hostel is, en aansluitend naar het strand voor een diner bij een van de vele strandtenten aan het zwarte pad.

Stranddag en varen

Maar ook andersom is natuurlijk een optie. Eerst lekker zwemmen en genieten van een stranddag en aansluitend pikken wij jullie op met de boot. Even nagenieten met een drankje en een hapje aan boord. Lekker relaxed met onze borrelarrangementen en dan aansluitend de stad in!

Of het nu een verjaardag is of een vrijgezellenfeest, het is heerlijk om je vaartocht te combineren met het strand van Scheveningen. Het is ook een mooie route om te varen. Vanuit de stad varen wij richting Madurodam en daar achter ligt het Westboekpark. Een mooie grote plas met veel groen en rust. Gemoedelijk met roeibootjes en spelende kinderen in het park.

Wil je graag een combinatie vaartocht, dan kijken wij in ons vaarschema of het mogelijk is om je op te halen of juist af te zetten in Scheveningen. Vertel ons vooral waar je verblijft of wat je plannen zijn na de vaartocht, wij denken graag met je mee!

Scheveningen varen
Back to Top