Menu

Varen in Den Haag

Als je komt varen in Den Haag, dan hebben we verschillende manieren om je de stad te laten zien. Met een ontbijtboot op zondagmorgen gaan we naar het groene Westbroekpark, heerlijk genieten van de rust en de natuur. Met regelmaat hebben we een gin tonic tour of een coffee complete boottocht. Voor kinderen is plastic soep vissen een super leuke activiteit aan boord. Voor volwassenen trouwens ook, dus kom vooral gezellig mee varen in Den Haag!

Met een haags lokale bierbrouwerij gaan we een bierproeverij doen aan boord. De eigenaar komt van alles uitleggen aan boord en dan ruiken en proeven! Als je gaat varen door Den Haag zie je prachtige panden uit de 17e of de 19e eeuw. Van Art Nouveau tot moderne wolkenkrabbers. Het contrast is juist wat Den Haag uniek maakt!

Varen in Den Haag

Een rondvaart door de grachten van Den Haag is een ontspannende en mooie manier om de stad te verkennen. Den Haag heeft een aantal grachten die door het stadscentrum lopen, zoals de Hooigracht, de Bierkade en de Mauritskade. En de Koninginnengracht richting Scheveningen is een heerlijk kanaal. Zo heb je het oude centrum, het groene Westbroekpark en de indrukwekkende skyline van Den Haag gezien tijdens een vaartocht.

Je kan onze boot huren en gezellig met je eigen groep varen door het centrum van Den Haag. Het is geen probleem als je eigen eten en drinken meeneemt. Je kan het ook door ons laten regelen.

Back to Top