Menu

Varen in Den Haag

Naast de reguliere rondvaart met een gids, hebben we ook thema vaarten. Als je komt varen in Den Haag, dan hebben we verschillende manieren om je de stad te laten zien. Met een ontbijtboot op zondagmorgen gaan we naar het groene Westbroekpark, heerlijk genieten van de rust en de natuur. Met regelmaat hebben we een rondvaart over Industrieel Den Haag. Dan varen we naar de Binckhorst en dan komt er ook een andere gids aan boord. Voor kinderen is plastic soep vissen een super leuke activiteit aan boord. Voor volwassenen trouwens ook, dus kom vooral gezellig mee varen in Den Haag!

Met een haags lokale bierbrouwerij gaan we een bierproeverij doen aan boord. De eigenaar komt van alles uitleggen aan boord en dan ruiken en proeven! Als je gaat varen door Den Haag zie je prachtige panden uit de 17e of de 19e eeuw. Van Art Nouveau tot moderne wolkenkrabbers. Het contrast is juist wat Den Haag uniek maakt!

Je kan onze boot huren en gezellig met je eigen groep varen door het centrum van Den Haag. Het is geen probleem als je eigen eten en drinken meeneemt. Je kan het ook door ons laten regelen.

Wij verzorgen een compleet arrangement en dat is wel zo relaxed. Kom lekker varen!

Back to Top

Winter stop

Wij hebben een winterstop en zijn Goede Vrijdag 7 April 2023 weer terug op de grachten.