Menu

Boottocht in Den Haag

27/01/2024
No Comments
boottocht Den Haag

Boottocht in Den Haag

Het vaarseizoen gaat bijna beginnen! Een wij zijn klaar voor een heerlijke boottocht in Den Haag. Of het nu een bootontbijtje is of je huurt de boot privé voor je eigen gezelschap, wij hebben er zin in! Wij maken de boot nog even schoon, schudden de kussens op en dan gaan we er voor. Vanaf vrijdag op 12 april 2024 zijn we weer op de Haagse grachten.

In april kan het al lekker zijn aan boord van een open boot. De zaterdagen lopen al snel vol met boekingen voor vrijgezellenfeestjes of een verjaardagspartijtje. Dus wacht niet te lang met boeken. Het varen op de Haagse grachten wordt steeds populairder. Neem je eigen drank en eten mee, of je vraagt of iedereen zelf wat meeneemt en dan heb je al snel een feestje. Geen rotzooi thuis en met een muziekje op en gezellige mensen aan boot ontstaat er al een party boot. Om de week op zondag hebben we een bootontbijtje waar je losse tickets voor kan kopen. Ook zijn er regelmatig gin tonic boottochtjes of een bierproeverij aan boord.

Jouw vaartocht in Den Haag

Het is zo relaxed op het water, je kan naar het groene Westbroekpark, richting Scheveningen of we doen een rondje om het centrum van Den Haag. Dus kom je uitgestelde verjaardag of je vrijgezellenfeestje vieren aan boord. En wil je niet met boodschappen sjouwen, dan regelen wij de catering voor jou.

Ervaar Den Haag vanaf het water. Boek onze boot privé voor familie uitjes, verjaardagen, vrijgezellenfeestjes. Of ga gezellig mee met een reguliere rondvaart met gids!

Back to Top