Menu

Boottocht in Den Haag

30/11/2022
No Comments
boottocht Den Haag

Boottocht in Den Haag

Het vaarseizoen gaat bijna beginnen! Een wij zijn klaar voor een heerlijke boottocht in Den Haag. Of het nu een reguliere vaartocht is met gids aan boord of je huurt de boot privé voor je eigen gezelschap, wij hebben er zin in! Wij maken de boot nog even schoon, schudden de kussens op en dan gaan we er voor. Vanaf Goede vrijdag op 7 april 2023 zijn we weer op de Haagse grachten.

Met Pasen kan het al lekker zijn aan boord van een open boot. In het weekend hebben we meestal een reguliere vaartocht in de ochtend. De middagen zijn bezet voor groepsboekingen. Neem je eigen drank en eten mee, of je vraagt of iedereen zelf wat meeneemt en dan heb je al snel een feestje. Geen rotzooi thuis en met een muziekje op en gezellige mensen aan boot ontstaat er al een party boot.

Jouw vaartocht in Den Haag

Het is zo relaxed op het water, je kan naar het groene Westbroekpark, richting Scheveningen of we doen een rondje om het centrum van Den Haag. Dus kom je uitgestelde verjaardag of je vrijgezellenfeestje vieren aan boord. En wil je niet met boodschappen sjouwen, dan regelen wij de catering voor jou.

Ervaar Den Haag vanaf het water. Boek onze boot privé voor familie uitjes, verjaardagen, vrijgezellenfeestjes. Of ga gezellig mee met een reguliere rondvaart met gids!

Back to Top