Menu

Bootje varen Den Haag

27/01/2024
No Comments
Bootje varen Den Haag

Bootje varen Den Haag

Het liefst zien wij jou op ons bootje varen door Den Haag. Maar wij snappen best dat er meerdere manieren zijn om van de grachten te genieten. Bij deze dus enkele tips van Jan & Lee.

Huur je eigen bootje

Wil je liever met een eigen bootje varen in Den Haag? Dan mis je wel onze gezelligheid. Je kan roeibootjes huren bij de Waterkant in het Westbroekpark. Picknick mand mee een gaan! Zeker voor kinderen is dit een heerlijke activiteit. Maar ook romantisch als eerste date. Super leuk om de waterpartij op te gaan. Prachtige grote plas. Vind je roeien een beetje vermoeiend? dan kan je ook voor een motor bootje gaan.

De motorboten van Bootverhuur Haaglanden zijn stabiel en veilig, waarbij je geen vaarbewijs nodig hebt. Het is een stoere kunststofboot waar je met zes personen in kan. Lekker genieten van een dag op het water. Je kan zelf kiezen waar je heen wilt varen of volg een geplande vaarroute. Zo kan je door de historische sluizen van Leidschendam, de pittoreske plassen in het Westland of door de sfeervolle stad Delft. Natuurlijk is de Binckhorst ook een optie met Kompaan als perfecte tussenstop. Om je dorst te lessen.

Actief op het water

Ga op avontuur en huur een kano bij kanoverhuur Den Haag om jezelf te laten verrassen door wat je tegenkomt op het water. Peddel door het historische Haagse centrum en aanschouw de prachtige architectuur of ga voor het open water en zet koers naar de Haagse Trekvliet. Daar kan je in de Fokkerhaven even bijkomen op het terras van Capriole met een heerlijke koffie en lunch.

Een andere activiteit is het suppen op de binnenwateren. Suppen is een afkorting van Stand Up Paddling, dat betekent dat je op een supboard staat en door te peddelen vooruitkomt. Je hebt hiervoor dus wat meer evenwicht nodig dan bij een kanotocht. Het is een leuke manier om Den Haag te beleven vanaf het water. Voor een supboard ben je bij surfpoel aan het juiste adres. Je kan ook een grijper en een mand meenemen op je SUP, en ondertussen zwerfafval uit het water vissen. Ben je helemaal goed bezig! twee vliegen in één klap, zullen we maar zeggen. Sportief voor lijf & natuur!

Bootje varen Den Haag

Back to Top