Menu

Bedrijfsuitje Den Haag

27/01/2024
No Comments
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag

Zoek je nog een leuk bedrijfsuitje in Den Haag? dan ben je bij het juiste adres. Een vaartocht vinden de meeste mensen altijd wel geslaagd. Ook is het prima te combineren met andere activiteiten. Misschien doe je wel een spel op het strand of ga je eerst suppen en wil je daarna lekker achterover leunen met een koud drankje in je hand. Dat kan dus bij ons aan boord.

Leer je collega’s ook eens kennen in een informele setting, buiten kantoor, en wellicht heb je lol met de baas! Ga mee met een 90 minuten durende privé vaartocht met een drankje en een hapje aan boord. Je kan nog een brainstorm sessie doen, maar je kan ook gewoon de muziek opzetten.

Er zijn verschillende op en afstapmogelijkheden in Den Haag, daar kijken wij graag samen naar. Als het in ons vaarschema past, dan zetten we jullie bijvoorbeeld af in Scheveningen of halen jullie op in de Binck horst.

Bedrijfsuitje Den haag
Bedrijfsuitje Den Haag
Bedrijfsuitje Den Haag

Teambuilding Den Haag

Zoals ik al aangaf, kan je een bedrijfsfeestje prima combineren met een restaurant of een andere activiteit. Stuur ons vooral een bericht, waar jullie verblijven en wat je in gedachte hebt om het bedrijfsuitje te laten slagen in Den Haag. Wij denken graag met je mee!

Je kan onze boot huren en gezellig met je eigen groep varen door het centrum van Den Haag. Het is geen probleem als je eigen eten en drinken meeneemt. Je kan het ook door ons laten regelen.

Back to Top