Menu

Rondvaart Den Haag

Informatie reguliere rondvaart

Ervaar Den Haag vanaf het water. Ga mee met onze unieke boot voor een rondvaart door de stad Den Haag. Onze Daisy vaart regelmatig in het weekend.

Ga mee met de rondvaart voor een gezellige 75 minuten tocht door de grachten, in de zomer hebben we ook avond rondvaarten.  Of ga mee met een van onze thema vaartjes.

Genieten van al het moois dat Den Haag vanaf het water te bieden heeft. Onze Engelstalige gids vertelt over de verborgen geschiedenissen van Den Haag en over de highlights van de stad.

Rondvaart/ 75 minuten

  • Rondvaart per persoon € 15,00
  • Kinderen onder de 3 jaar gratis (op schoot)
  • Kinderen tot 12 jaar € 10,00

Tijd & plaats van de rondvaart is afhankelijk van het seizoen, feestdagen en speciale evenementen in Den Haag.
Check de ticket shop, ook al wil je geen kaarten online kopen, de tijden geven aan of we wel of niet varen. Staat de tijd er niet bij, dan is de boot wellicht privé gehuurd, is de weersverwachting heel slecht of we varen simpelweg niet.

Rondvaart Den Haag

Tijd & Opstap plaats

  • Wij varen in het weekend – controleer de ticketshop! voor de tijden!
  • We vertrekken vanaf Mauritskade 10. – naast het Hilton Hotel in Den Haag.
  • We bieden geen arrangement met drank & hapjes aan op de reguliere rondvaart.
  • Wij verkopen geen drank aan boord, maar voel je vrij om zelf iets mee te nemen!

Kaarten zijn ook te koop aan boord. Contant of Pin betaling mogelijk. We reserveren geen kaartjes per telefoon of per email. Dan kan je het beste een kaartje online kopen. We varen met een open boot, bij een regenspatje zijn er regen poncho’s aanwezig. Regent het nu heel hard dan kan je het ticket ook gebruiken voor een andere keer. We zien jullie graag aan boord !

Ervaar Den Haag vanaf het water. Boek onze boot privé voor familie uitjes, verjaardagen, vrijgezellenfeestjes. Of ga gezellig mee met een reguliere rondvaart met gids!

Back to Top