Menu

Avondvaartje

Wil je een boot huren in de avond? dat is zeker een optie als het een mooie zomeravond is. Soms heb je van die dagen dat je tot laat op het strand kan blijven of nog in de tuin met de tuindeuren open een wijntje kan drinken. Op deze avonden is het heerlijk om op het water te zitten.

In het Westbroek park is het dan heerlijk, met een briesje erbij, genieten van de ondergaande zon. Je hebt amper in de gaten dat je in de stad bent. Zo mooi kan onze stad achter de duinen zijn.

Boot huren in de avond

Het is heel leuk om bij de Dunne Bierkade op- en af te stappen voor een avond vaart. Daar zijn gezellige restaurantjes aan de gracht, waar je vooraf lekker kan dineren of na afloop nog een borrel kan nemen. Prima te doen als je met de fiets bent of met het openbaar vervoer.

Komen jullie nu van buiten de stad of is het gezelschap met de auto? dan is onze opstapplaats bij de Poolsterhaven wellicht een optie. Je kan dan gratis je auto parkeren en wij gaan dan de Vliet op. Dat is prachtig voor een avond vaart in de zomer. Richting Drievliet en daar gaan we linksaf de Vliet op richting Leidschendam. Je kan genieten van de mooie huizen langs het water. Neem gerust je eigen picknick mand mee aan boord.

In onze ticketshop staan tijden wanneer je onze boot kan huren in de avond. Maar het kan ook zijn, dat je juist doordeweeks wilt varen in de avond. Of misschien een half uurtje langer dan de gebruikelijke 90 minuten. Dan kan allemaal. Neem vooral contact met ons op. Laat ons weten waar je op- en af wilt stappen en of je een vaartocht met een arrangement wilt, of dat je zelf de catering verzorgt.

Kijk hier voor mogelijkheden en prijzen.

Wij gaan er een mooie avond vaart van maken!

Boot huren in de avond
Back to Top