Menu

Bedrijfsuitje op het water

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? huur dan onze boot! Varen geeft altijd even dat gevoel van lekker ertussenuit. Je denkt wellicht niet gelijk aan Den Haag als een stad met grachten. Toch hebben wij een grachtengordel om het centrum heen. Zo kan je genieten van een heel ander stadsgezicht.

Ook als je juist de stad wilt ontvluchten, dan weten wij een fijne route naar het groen. Ontdek Den Haag vanaf het water! En wij kunnen uiteraard een hapje en drankje verzorgen voor jullie team of bedrijf.

De borrelboot is absoluut de leukste manier om door de stad te varen! Bekijk de omgeving vanaf het water met een goed gevuld glas in je hand en gezellige mensen om je heen. Aan boord van de boot kun je onbeperkt gebruik maken van bier, wijn, bubbels (of beide) frisdrank en gekoeld smaakwater. Wij zetten heerlijke zoutjes en hapjes op tafel en ondertussen geniet je van het uitzicht en de sfeer aan boord.

Bedrijfsuitje op de Boot

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je wilt. Als het in ons vaarschema past, denken wij graag met jullie mee. Als je van buiten de stad komt, kan je ook in de Binckhorst opstappen, bij onze Poolsterhaven. Daar kan je namelijk heel makkelijk en gratis je auto parkeren.

Het is natuurlijk ook heel leuk om na het borrelen aan boord, een hapje te gaan eten. Er zijn hele leuke restaurants aan de gracht. Voor elk wat wils en voor elk budget. Wat dacht je van het hippe Aziatisch restaurant Yuzu ? Of lekker pizza eten bij Burrata?

Neem contact met ons op, als je graag wilt dat wij met je meedenken voor een geslaagd bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje Boot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de zon vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.

Back to Top