Menu

FAQ

De meest gestelde vraag voor een rondvaart op een boot: Wat als het regent? Alle rondvaarten in het centrum van Den Haag vinden plaats in een open boot. Wij hebben namelijk hele lage bruggen!. Je vindt in het centrum van Den Haag dus geen overdekte boten.

Boot Rondvaart

Wat als het regent?

Reguliere rondvaarten gaan door als het regent, we schuilen onder een brug of we delen een poncho uit. Het is namelijk ook mogelijk dat het tijdens de vaartocht ineens gaat regen. Per slot van rekening blijft het Nederland en geen Caribisch eiland 🙂

Als een dag of tijdstip niet verschijnt in de ticketshop agenda, dan hebben wij waarschijnlijk al besloten dat we niet gaan varen vanwege de slechte weersvoorspelling. Wij houden buienrader altijd in de gaten!

Prive boot huur : Bij extreem weersomstandigheden zullen we in overleg, zonder bijkomende kosten, een nieuwe datum vastleggen of als we besluiten de annuleren van de vaartocht, dan krijg de de betaling weer retour op je rekening. Geen probleem!

Prive boot huur : Wij houden altijd contact met elkaar, mochten de weersvoorspellingen er slecht uit zien, dan bellen we elkaar en besluiten wat we zullen doen. Aangezien het weer elk moment nog veranderen, doen we dat 1 dag van te voren. Geloof ons, wij varen ook niet graag in een plensbui!

Is er een toilet aan boord?

Nee, er is geen toilet aan boord. Bij de opstapplaats zijn mogelijkheden om naar het toilet te gaan.

Mogen we alcohol meenemen?

Geen probleem, neem gerust eigen drankje en hapje mee aan boord. Bij de reguliere rondvaart zit je met andere gasten aan boord, dus houd het eenvoudig, zou ik zeggen…

Wij verzorgen geen arrangementen op de reguliere rondvaarten, en wij verkopen geen drank aan boord.

Mogen we roken op de boot?

Als je de boot privé gehuurd hebt, mag je doen en laten wat je wilt. Roken, blowen het maakt ons niet uit, zolang je eigen gasten het prima vinden.

Mogen er honden mee aan boord?

Het is prima om een kleine hond mee te nemen tijdens de rondvaart. Wel graag op schoot of onder de bank. Het is niet toegestaan dat de hond op een kussen plaats gaat nemen.

Wanneer varen jullie en wat zijn de vertrektijden?

Tijd & plaats van de rondvaart is afhankelijk van het seizoen, feestdagen en speciale evenementen in Den Haag.
Check de ticket shop, ook al wil je geen kaarten online kopen, de tijden geven aan of we wel of niet varen. Staat de tijd er niet bij, dan is de boot wellicht privé gehuurd, is de weersverwachting heel slecht of we varen simpelweg niet.

Boot Rondvaart

Kijk ook even bij onze Algemene Voorwaarden

Back to Top